Blog

De juiste game computer

Ben je aan het overwegen om een game computer te kopen? Dan zijn er veel verschillende computers waar je uit kunt kiezen. Welke game computer is bijvoorbeeld gemakkelijk mee te nemen? En met welke game computer kun je ook High End games spelen? In dit blog vergelijk ik een aantal game computers met elkaar, zodat je zeker weet dat je de juiste kiest wanneer je er een koopt.

Mini Game Computer

De Mini gaming pc is erg klein en daarom super makkelijk mee te nemen. Je betaalt 499 euro voor deze game computer en daar krijg je een compacte en snelle computer met goede kwaliteit voor terug. De Mini Game Computer bestaat uit een behuizing, moederbord, processor, koeling, een geheugen van 8GB en voeding van 500 Watt. Daarnaast heeft hij een harde schijf van 1000GB en een 1GBit netwerkkaart. Je kunt ook je eigen componenten kiezen tijdens het samenstellen van de game computer, omdat hij pas na bestelling wordt gebouwd. Wil je sommige onderdelen dus vervangen voor nieuwe onderdelen? Dan is dat geen probleem!

XL Game Computer

Ben je op zoek naar een grotere game computer? Dan is de XL Game Computer misschien iets voor jou. Deze staat bekend als de meest uitgebreide game computer die er bestaat. Ook zware games kun je spelen met deze computer. Hij is 799 euro en heeft net als de Mini Game Computer een behuizing, moederbord, processor en koeling. Daarnaast heeft de game computer een geheugen van 8GB en een voeding van 600 Watt.

Budget Game Computer

Vind je de Mini Game Computer en de XL Game Computer een beetje te duur? Kies dan voor de Budget Game Computer. Deze computer is slechts 389 euro en je kunt hem net zoals de XL Game Computer en Mini Game Computer upgraden met andere componenten. Hij heeft een voeding van 450 Watt. Deze game computer wordt erg vaak gekozen en is dus razend populair! Zo kun je ook betaalbaar gamen.

AMD Game Computer

Als je High End games wilt spelen is de AMD Game Computer een goede keuze voor jou. Je kunt met deze game computer ook foto’s en video’s bewerken. Deze game computer is 499 euro en heeft een voeding van 500 Watt. De Intel Game Computer lijkt op de AMD Game Computer. Ook met deze game computer kun je High End gamen en foto’s en video’s bewerken. Alle spelcomputers zijn met passie in elkaar gezet en hebben de mogelijkheid om oude onderdelen te vervangen voor nieuwe onderdelen.

Geef een reactie